De "10 uren van Grobbendonk" is een mountainbike happening. Dit jaar wordt de 7e editie van de wedstrijd georganiseerd door de 230ste Compagnie Materieel en de 10de Cie POL & Transport Heavy, beiden een onderdeel van het 29 Bataljon Logistiek, gekazerneerd in Grobbendonk.   

 De "10 uren van Grobbendonk" is een mountainbike aflossingsproef voor ploegen van maximaal 5 deelnemers per team, maar ook solorijders kunnen deelnemen. Zowel ervaren als minder ervaren fietsers kunnen zich volledig laten gaan op het gevarieerde parcours. De toeschouwers worden natuurlijk getrakteerd op tal van optredens en randactiviteiten. Onder andere een klimmuur, luchtkastelen, ... en nog veel meer. 

Een dergelijke organisatie kan enkel tot stand komen door een intense samenwerking tussen de vrijwilligers van de 230 Cie Mat, de 10de Cie POL & Hy Tpt én met de bijdrage van talrijke sponsors.

De opbrengst van de 10 Uren gaat dit jaar naar twee goede doelen, de Zuidkempische Werkplaatsen en het revalidatiecentrum Pulderbos.